Vores uvildighed er din sikkerhed

Når du samarbejder med Imprex, samarbejder du med en uvildig ekspert. Derved opnår du en meget væsentlig fordel: 100% neutral rådgivning, når det gælder valg af materialer og produkter til den endelige løsning.

Det betyder i al sin enkelthed, at vi er i stand til at skræddersy den optimale løsning til hvert enkelt projekt – både hvad angår pris, teknisk udførelse og sikkerhedsmæssigt. Vi er ikke tvunget til at anvende specielle produkter af politiske eller strategiske årsager. Denne uvildighed giver vores kunder sikkerhed for, at de til enhver tid opnår den bedst mulige brandbeskyttelse – uden at gå på kompromis.

 

Vi anbefaler kun produkter og løsninger, der er gennemprøvede
Et element af vores uvildighed er desuden, at vi naturligvis kun anvender godkendte produkter og løsninger og i øvrigt selv foretager egne anvendelsesafprøvninger, inden vi anbefaler et produkt eller en løsning til vores kunder. Som uvildig ekspert kan vi nemmere være på forkant med den nyeste udvikling inden for passiv brandsikring og kan hele tiden afsøge markedet for de bedste løsninger – uanset hvor i verden de måtte være udviklet.

 

uvildige produkttests og anbefalinger