Imprex er i dag en af Danmarks absolut førende virksomheder inden for professionel passiv brandsikring af bygninger. Vi fungerer både som uvildig rådgiver og totalentreprenør og har udviklet markedets bedste kvalitetssystem, som anvendes i forbindelse med alle udførte – specielt for komplette registreringer af brandtætningsarbejder.

 

Imprex profil

Vores mangeårige erfaring, know how og systematiske tilgang til passiv brandsikring – og det faktum, at vi er fuldkommen produktuafhængige – sikrer dig en teknisk løsning, som er skræddersyet til det enkelte byggeri. Resultatet er den bedst mulige sikring af økonomiske værdier og størst mulig tryghed for de mennesker, der færdes i bygningen.

 

Vi går ikke på kompromis

En del af vores succes skyldes, at vi ikke går på kompromis – hverken når det gælder planlægning, valg af produkter og løsninger, praktisk udførelse eller efterfølgende kontrol, registrering samt vedligeholdelse.

Den samme kompromisløshed kendetegner også vores interne kontrol- og kvalitetsprocesser samt vores medarbejderpolitik.

 

Det er naturligt for os at gøre en forskel

Der er alt for mange eksempler på, at passiv brandsikring nedprioriteres, udføres forkert eller slet og ret er desideret mangelfuld. Årsagerne kan være flere, men resultatet er det samme: At bygningen kan være en ren brandfælde.

Det er vores målsætning at gøre en forskel, når det gælder at brandsikre bygninger.

Derfor er vi aktive deltagere i den offentlige debat, ligesom vi gennem vores store netværk, medlemskab af fagudvalget Passiv Brandsikring i SikkerhedsBranchen m.m. hele tiden søger at påvirke lovgivere, myndigheder og byggeriets parter, så der fremover bliver sat endnu mere fokus på vigtigheden af at brandsikre danske bygninger bedst muligt.

 

Det arbejder vi for:

 

Kort sagt: Vi har en holdning til brandsikre bygninger!

 

Brochurer og vejledninger

Imprex            Imprex