Kvalitetskontrol inden for dansk brandsikring – og vi mener totalkvalitet. Det er ikke nok for os at udføre en teknisk opgave professionelt korrekt. Det er vores klare målsætning, at vi i alle led skal skabe en merværdi for vores kunder. Lige fra projektering og rådgivning til valg af løsning, teknisk udførelse, registrering og opfølgning samt kommunikation og information.

Vi arbejder løbende på at forbedre vores interne processer, så vi også her er forrest, når det gælder kvalitet. I den forbindelse har vi forberedt os på en certificeringsproces med henblik på at blive ISO 9001 certificeret.

Helhedssyn på kvalitetskontrol inden for dansk brandsikring

En aftale er en aftale – I det daglige samarbejde med kunderne lægger vi stor vægt på at overholde aftalte budgetter og tidsplaner. Når du arbejder sammen med Imprex er en aftale slet og ret en aftale. Arbejdet udføres naturligvis efter betingelserne i AB92, og udføres af højt kvalificerede specialister.

Brandtætning af installationsgennemføringer – For at kunne dokumentere udførte brandtætninger, bliver hver enkelt brandtætning mærket med oplysninger om anvendt produkt samt hvilken tekniker, der har udført arbejdet.

Overblik over kvalitetskontrol inden for dansk brandsikring

Hos Imprex registrerer vi alle brandtætninger i et hvilket som helst projekt, vi har været involveret i. Det betyder, at vi som det eneste firma i Danmark kan tilbyde vores kunder digital oversigt over egne data og certifikater. Vores kunder har på denne måde mulighed for selv at notere ændringer i forhold til de faktiske forhold i bygningen. En række af vores store kunder holder på denne måde styr på, at deres bygninger til stadighed opfylder lovgivningens krav og lever op til kundens særlige regler, når det gælder passiv brandsikring.

Kvalitetskontrol inden for dansk brandsikring