Dansk brand og sikring er grundlaget for vores virksomhed! Vores kunder er grundlaget for vores forretning og vores medarbejdere er vores nøgleressourcer. Netop derfor lægger vi stort vægt på vores medarbejderes engagement. Dette omhandler specielt, deres arbejde – og dermed også deres holdning til læring, videndeling, kvalitetsarbejde og systematik i deres arbejde. Imprex’ medarbejdere er grunden og nøglen til en velvoksende virksomhed. Medarbejderne går i samarbejde med kunderne, og får dermed udført et kvalitets stykke arbejde, der møder kundernes forventninger. Dette er både inden for udførelsen og for kvaliteten af dette.

Dygtige medarbejdere er vores væsentligste ressource når det kommer til dansk brand og sikring

Netop fordi vores medarbejdere er vores nøgle ressource, har oplæring og efteruddannelse også en meget høj prioritet hos os. Vi har som målsætning i virksomheden, at de medarbejdere vi sender ud, ikke blot er montører. Men derimod også har muligheden for at agere som tekniske rådgivere i forhold til den opgave de er ude for at løse. Derfor er det afgørende for os hos Imprex, at samtlige medarbejder til stadighed besidder den nyeste og mest opdaterede viden om produkter, materialer og teknisk udførelse mv.

Er du interesseret i at vide mere om vores medarbejdere, eller om virksomheden? Så er du altid velkommen til at kontakte os!

 

Dansk Brand og Sikring | medarbejdere