Brandbeskyttelse: Vores uvildighed er din sikkerhed

Når du samarbejder med Imprex, samarbejder du med en uvildig ekspert der går højt op i brandbeskyttelse. Derved opnår du en meget væsentlig fordel. Nemlig 100% neutral rådgivning, når det gælder valg af materialer og produkter til den endelige løsning.

Det betyder i al sin enkelthed, at vi er i stand til at skræddersy den optimale løsning til hvert enkelt projekt. Både hvad angår pris, teknisk udførelse og sikkerhedsmæssigt. Vi er ikke tvunget til at anvende specielle produkter af politiske eller strategiske årsager. Denne uvildighed giver vores kunder en sikkerhed. For at de til enhver tid opnår den bedst mulige brandbeskyttelse – uden at gå på kompromis.

 

Vi anbefaler kun produkter og løsninger, der er gennemprøvede!

Et element af vores uvildighed er desuden, at vi naturligvis kun anvender godkendte produkter og løsninger. Derudover foretager vi i øvrigt selv vores egne anvendelses afprøvninger, inden vi anbefaler et produkt eller en løsning til en af vores kunder. Som en del af vores brandbeskyttelse, har Imprex’ uvildig ekspert nemmere ved at være på forkant med den nyeste udvikling inden for passiv brandsikring. På den måde kan vi sørge for hele tiden at afsøge markedet for de bedste løsninger. Dette er ligegyldigt hvor i verden de måtte være udviklet.

 

uvildige produkttests og anbefalinger | brandbeskyttelse