Brandsikring udført af Imprex på Sjælland

TID, KVALITET OG PRIS

Lindpro er en af Danmarks største landsdækkende virksomheder indenfor elteknik. Lindpro har aktiviteter, der spænder over alle typer opgaver fra store entrepriser til mindre serviceopgaver. I forbindelse med byggeriet af det nye Bella Sky Comwell hotel i Ørestaden, hvor Lindpro var el-entreprenør, valgte man at samarbejde med Imprex som fagentreprenør i forbindelse med brandlukningerne.

“I forbindelse med alle el-gennemføringer var det vigtigt for Lindpro at arbejdet med brandlukningerne blev gennemført i en proces, hvor vi løbende kunne følge og overholde tidsplanen. For at leve op til vores og Imprex’ egen kvalitetssikring er samtlige lukninger desuden blevet registreret i Imprex’ system over lukninger, og leveret til os, således at vi kunne indarbejde det i vores eget projektmateriale.”

“Vi har haft et effektivt samarbejde og aftalerne er overholdt. Imprex’ konsulent har været vores kontaktperson gennem hele processen, og i det daglige arbejde på byggepladsen har vi haft kontakt til de enkelte montører – alt i alt har samarbejdet forløbet godt, og der har været en fin kemi.

“For Lindpro er det vigtigt at et samarbejde kan opfylde kravene til 3 nøglepunkter: Tid, kvalitet og pris. Det er tilfældet her. Imprex har været i stand til at leve op til disse krav – og vi samarbejder meget gerne med dem igen.”

 

Over 5.000 brandlukninger

Imprex har udført over 5.000 brandlukninger i forbindelse med Bella Sky Comwell hotel. Lukningerne er fordelt på el, ventilation, sprinkler, VVS med videre.Det er generelt en stor fordel for bygherre at én virksomhed står for brandlukningerne samlet. Ikke kun på grund af tid, kvalitet og pris, men også fordi man på denne måde kan sikre én samlet registrering over alle brandlukninger.
Samtidig tilbyder Imprex digital adgang til data og certifikater. En service, der bliver tilbudt alle bygherrer – og naturligvis også Bella Sky Comwell.